Ballina / Galeria (page 17)

Galeria

18 dasmat mbretërore të paharrueshme

Dasmat mbretërore kanë qënë gjithmonë tërheqëse për breza të tërë. Në 2011, William dhe Kate pushtuan botën me dasmën e tyre me mbi 2 miliardë shikues. Ndoshta gjithë kjo kureshtje është për shkak të rrrethanave, ritualeve shekullore etj. Ose ndoshta është një dëshirë për tu përfshirë në një përrallë të …

Lexo më shumë

Ujdhesa që nuk ekziston

Deti Mesdhe fsheh një ujdhesë të vogël që i takon Italisë dhe që thuhet të jetë ideale për fshehjen e thesarit i cili edhe gjoja gjendet atje. Ujdhesa Monte Cristo, të cilën e ka bërë të famshme shkrimtari francez Alexandar Dumas me romanin “Konti i Monte Cristos, ruan legjendën për …

Lexo më shumë

Rio pa karnavale?

Kryetari i bashkisë në Rio de Janeiro ka paralahmëruar shkurtime për shkollat e vallëzimeve në karnavale. Por a mund të paramendohet Rio pa karnavale? Rio de Janeiro pa karnavale? E pamundur! Por aktualisht bashkia e qytetit dhe karnavalistët kanë shumë mosmarrëveshje mes vete. Kryetari i bashkisë në Rio Marcelo Crivella …

Lexo më shumë