Ballina / Galeria (page 11)

Galeria

Çfarë ka brenda Qabes

qabe cka ka brenda

Quhet Qabe dhe është një godinë katrore rreth së cilës përsillen çdo çast të ekzistencës së kësaj bote me dhjetra e qindra besimtarë, të atyshëm ose si pelegrinë të ardhur nga vise të ndryshme të botës. Aty nuk del apo hyn kush, dhe kjo e bën atë grishëse të kuriozitetit …

Lexo më shumë