Ballina / Galeria (page 10)

Galeria

Kush ka qenë dhe është Mbretëria më e fuqishme në historinë e njerëzimit?

mbreteria

Perandoria me shtrirjen më të madhe në historinë e njerëzimit ishte ajo britanike, e ndjekur nga ajo mongole. E qeverisur nga Mbretëria e Bashkuar, përfshinte koloni dhe territore në të gjithë 5 kontinentet. Por megjithatë kohët kanë ndryshuar dhe pesha e Familjeve Mbretërore ka rënë ndjeshëm. Shumë mbretëri duket se …

Lexo më shumë