Ballina / Galeria

Galeria

Zvicër: Shtëpi për vetëm një Euro

zvicer shtepite pistoreske

Në përpjekje për të rivitalizuar pronat e vjetra prej guri, një fshat piktoreskë në Zvicër ofron shtëpi me vetëm 1 euro. Shtëpitë e shkatërruara në fshatin Monti Sciaga, në kufi me Italinë, janë të rrethuara nga pemë alpine dhe kanë një pamje magjepsëse të liqenit Maggiore. Kodra është vetëm disa …

Lexo më shumë

Shkencëtarët: Ja ku ka jetë aliene

universi

Jeta mund të jetë duke lulëzuar në një numër botësh oqeanike në sistemin tonë diellor. Në këtë përfundim kanë dalë kërkuesit që merren me “gjuetinë” e jetës aliene në univers. Bota oqeanike quhen të gjithë ato planetë ose hëna siç është Europa, sateliti i Jupiterit të cilët janë të mbuluara …

Lexo më shumë