Gabimet që po të ‘plakin’

Makiazhi na bën të dukemi më bukur dhe të ndjehemi njëkohësisht më mirë për veten. Mirëpo, nëse aplikimi i grimit nuk është i saktë atëherë ai mund të ketë efektin e kundërt…atë që ne të dukemi më të vjetër.

InfoGlobi ju sjell disa nga gabimet që jeni duke bërë  gjatë vendosjes së grimit:

  1. Ikni pudrës së fytyrës
  2. Në vend të lapsit të zi për vetulla përdor atë ngjyrë kafe.
  3. Kujdes se çfarë nuance përdor për mollëza.
  4. Mbush hapësirat në vetulla. Për ju që keni vetulla më të rralla atëherë gjithnjë vendosni pakëz laps në hapësira
  5. Mos e tepro me kufizues buzësh
  6. Mos i ik buzëkuqit
  7. Mos vendos shume hijezues të syve/infoglobi/
error: Content is protected !!