fbpx
karriera

Gabimet që mund të ua dëmtojnë karrierën

Ju mund të mendoni se “punonjësi i përsosur” punon pa pushim, kontrollon vazhdimisht emailet dhe nuk pushon asnjëherë apo nuk merr pushimet. Por ky është perceptim i gabuar.

Në fakt, njerëzit më të suksesshëm kanë prirjen ta dinë se kur të shkëputen, të relaksohen dhe të rifokusojnë energjitë. Kështu që, nëse po kërkoni rritje page, rritje në detyrë apo qoftë edhe disa fjalë të mira nga shefi, ja disa gabime që bëhen zakonisht e që duhet t’i korrigjoni. Shefi do ta vlerësojë shumë produktivitetin tuaj, ashtu sikurse dhe ju vetë.

Vonoheni

Gjëja e parë që bën, është të kontrollosh emailin

Emailet i ke shumë të gjatë

Rri ulur në tavolinën tënde

Përpiqesh të bësh shumë gjëra njëherësh

Nuk mban shënim për ditën tënde

Nuk del për “pushimin e lumtur”

Nuk ke një hobi

Nuk merr pushime

As gjatë ditës nuk pushon

Po sakrifikon shëndetin dhe gjumin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.