fbpx

Futuristikë: Ja me çka do të udhëtoni së shpejti (VIDEO)

Në thellësitë e Britanisë së Madhe inxhinjerët e aeronautikës testuan paisjen, e cila së shpejti mund të jetë mjeti yne transportues.

Kompania britaneze ‘ Malloy Aeronautics’, ka kohë që ka porositur se ‘njerëzit në një të ardhme nuk kanë nevojë të ngasin vetura, ato mund ti japin biçikletave dhe të fluturojnë deri në destinacionin e duhur’.

Në kohën kur qarkulluan ‘thashethënat’ e para si këto, pak kush besonte në projektin futuristik të kompanisë, por inxhinjerët e saj na bindën se projekti është një realitet që do ta përqafojë secili prej nesh në një të ardhme të afërm

‘Malloy Aeronautical’ thotë se testimi i radhës do të jetë nga njeriu, jo nga paisjet elektronike si kjo që keni rast ta shihni në videon më poshtë./infoglobi/v.b.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.