fbpx
fushata zgjedhjet lokale 2017

Fushata për zgjedhjet lokale

Tashmë zyrtarisht ka nisur fushata për zgjedhjet lokale.

Kanë qenë Partia Demokratike e Kosovë dhe Aleanca Kosova e Re, që fushatën e kanë nisur saktësisht në ora 00:00.

Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje fushatën do ta hapin sot rreth orës 17:00, njëra në Prishtinë e tjera në Prizren.

Zgjedhjet lokale do të mbahen me 22 tetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.