Ballina / Shëndet & Fitnes / Frutat që përmirësojnë shikimin
karrota ushqimet

Frutat që përmirësojnë shikimin

E keni dëgjuar shpesh që karrota dhe frutat e perimet e tjera që kanë ngjyrë portokalli ndihmojnë në shëndetin e syve tuaj.

Por ka edhe shumë të tjera ushqime që ndihmojnë në përmisimin e shikimit tuaj.

Që të keni përfitime për shëndetin e syve ju rekomandojmë të konsumoni karrota, zarzavatet me gjethe, vezët, frutat citrike dhe manaferrat, peshqit yndyrorë dhe bajamet.

@Fluidi

Provo po ashtu

ushqim, shendeti,

Produktet e shëndetshme, mes tjerash parandalojnë kancerin

Përafërsisht 228.150 njerëz diagnostikohen çdo vit nga kanceri në mushkri. Kjo përbën një vlerë shumë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.