Ballina / Kulturë / Frika dhe Shpresa e Anibar-it
anibar, festivali, animacionet

Frika dhe Shpresa e Anibar-it

Festivali Anibar Animation sivjet mban edicionin jubilar me temën  “Frika dhe Shpresa”

Sipas organizatorvëve të festivalit në këtë vit jubilar, do të kenë një përfshirje të aktiviteteve të ndryshme që do të shfaqen në 5 kinema të Pejës.

Rreth 300 filma të animuar, me një llojllojshmëri te pasur artistike me temë kryesore shpresën dhe frikën, do të shfaqen në kuadër të festivalit.

Në edicionin e 10-të të festivalit do të ketë edhe 15 programe speciale, 4 workshope për të ri, 3 master-klasa dhe mysafirë specialë.

Festivali Anibar Animation fillon sot me 15 korrik dhe do të zgjasë deri më 21 korrik dhe I cili mbahet në qytetin e Pejës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!