Ballina / Galeria / Fotot qesharake të kafshëve që shënuan vitin 2017
foto qesharake

Fotot qesharake të kafshëve që shënuan vitin 2017

Një buf që bie nga një degë mundi disa prej fotove më të bukura qesharake të kafshëve të kapura në vitin 2017 duke fituar çmimin vjetor të fotografisë Wildlife Photography.

Janë dorëzuar më shumë se 3.500 foto nga 86 vende, duke kapur momente qesharake nga kaosi apo ngatërresat e çiltra të krijesave.

Fituesi ishte Tibor Kercz i cili i bëri për vete gjyqtarët me fotografinë e tij të një bufi që përpiqet të ringjitet në degë.

Foto të tjera mjaft të bukura keni mundësi t’i shfletoni më poshtë:

 


Check Also

Kompleksi turistik

Kompleksi turistik më ambicioz që ka njohur njerëzimi (Foto)

Ne e kemi dëgjuar të gjithë proverbin se “shtëpia është vendi ku zemra është” dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *