Fotografitë më atraktive të vitit 2015

Një alpinist që ngjitet afër një lave vullkanike, një luan qyqar që hipë mbi në pemë, një burrë që tregon muskujt e tij, një grua me gjuhë të stërzgjatur dhe shumë pamje, njerëz dhe kafshë që të lenë pa mend…

Padyshim se këto janë fotografitë më të mahnitshme të vitit 2015, të përzgjedhura nga “The Sun”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.