Ballina / LIFESTYLE / Fun / Fotografia ua tregon: Çka është më e rëndësishme për ju

Fotografia ua tregon: Çka është më e rëndësishme për ju

Hulumtimet kanë treguar se njerëzit e interpretojnë ndryshe atë që shohin, varësisht nga karakteri i tyre

Në të vërtetë, sytë i shohin të gjitha, por truri zgjedh atë që ka më së shumti rëndësi për ju. Në këtë test së pari do të shihni atë që e keni më me rendësi, e ja çfarë thotë kjo për ju:

Trungu

Mund të jenë i heshtur, apo jo pse jeni i turpshëm. Vetëm keni dëshirë të jeni ai që jeni dhe nuk ju duhet leja e askujt.

Gorilla

Ju jeni megaloman e perfeksionit. Vetëm kijeni në mendje se ndonjëherë mund të jeni tepër kritik dhe kjo mund t’i lëndojë njerëzit.

Luanesha

Keni personalitet shumë të fuqishëm dhe nuk lejoni askënd t’ju dalë në rrugë. Jeni shumë i ndjeshëm dhe keni personalitet të burë e zemër të dashur. Mos ua lejoni të tjerëve që t’ju konsiderojnë si punë e kryer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!