Ballina / Galeria / Fotografia e ditës

Fotografia e ditës

Një fotograf i huaj ka kapur një fotografi të jashtëzakonshme.

Marcco Mattiusi ka fotografuar ariun femër dhe të voglin e sajë tek kërkonin ushqim në ujërat e një liqeni në Rusi./InfoGlobi/

Provo po ashtu

shpella kine

Kjo shpellë është sa 22 fusha futbolli dhe sa 4 piramida të Gizës

Një vizitë në një nga shpellat më të mëdha në botë mund të duket si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.