Ballina / Kulturë / Fotografi të rralla të Kosovës, në vitin 1954

Fotografi të rralla të Kosovës, në vitin 1954

Ky album i rrallë me fotografi është realizuar nga një fotograf francez i cili kishte vizituar qytetin e Pejës, në vitin 1954

Në foto qyteti i varfër i Pejës, i mbushur vetëm me qerre të kafshëve dhe nuk shihet asnjë makinë.

@Fluidi

Provo po ashtu

Intervista e mbretëreshës Geraldinë për Paris-Midi (1938)

Intervista e mbretëreshës Geraldinë për Paris-Midi (1938)

“Paris-Midi” ka botuar, të martën e 26 prillit 1938, në ballinë, intervistën ekskluzive të korrespondentit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.