Ballina / Galeria / Fotografi që na kujtojnë sa mirë është të jesh fëmijë

Fotografi që na kujtojnë sa mirë është të jesh fëmijë

Pyesni veten: Kur ishte hera e fundit që ju me të vërtetë dhe paturpësisht keni qeshur me zë të lartë në publik?

Ndoshta kur keni qenë një fëmijë. Oh për t’u kthyer në atë kohë magjike, kur ne hedheshim lart nga gëzimi, krijonim lojëra të ndryshme ose thjesht e shijonim momentin.

Të jesh një i rritur është, sigurisht, një pjesë e jetës, por mos harroni të i ofroni vetes edhe ndonjë moment spontaniteti fëmijëror.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi se sa mirë është të jesh fëmijë.

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.