Flota e UFO-ve filmohet në kufirin SHBA-Meksikë

Një filmim misterioz i cili tregon një flotë me disqe fluturuese që fluturojnë mbi kufirin amerikano-meksikan u zhduk nga interneti pak momente pasi u publikua.

Në video shfaqen shtatë a tetë drita të forta të cilat lëvizin me shpejtësi, mbi një nga pikat e kontrollit më aktive në Tijuana.

Punonjësit në dogana u habitën aq shumë nga këto objekte lëvizëse, sa lanë punën e tyre dhe nisën që të filmonin UFO-t.

Edhe makinat ndaluan dhe shoferët nisën që t’u binin borive. Videoja u hodh në internet,  por pas 30 mijë shikimeve u zhduk në mënyrë të habitshme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.