Ballina / Reçeta / Floil, ndryshon jetën e njerëzve përmes ushqimit

Floil, ndryshon jetën e njerëzve përmes ushqimit

Kombinimi i guximit, dashurisë dhe traditës së gjatë për ushqim ka dhënë si rezultat vajin ushqimor Floil.

Industria e ushqimit nuk është matematikë e komplikuar! Krejt çka duhet është dedikimi  i thellë në përpunimin e produktit, dhe është e rrugës të themi se Floil prodhohet me një dedikim të tillë.

Ky vaj i prodhuar në Kosovë është klasifikuar në rangun e artikujve me përbërës të shëndetshëm dhe natyralë. E dy vetitë kryesore të cilat e veçojnë vajin Floil janë pikërisht përbërja natyrale dhe e shëndetshme sepse nuk përmban kolesterol dhe është 100% i rafinuar.

Floil është i përshtatshëm për të gjitha llojet e ushqimeve, sallatave dhe desertëve!

Prandaj, gatuani me Floil që ta ëmbëlsoni fillimin e këtij Viti të Ri.

Artikull i sponsorizuar nga FLUIDI

Provo po ashtu

sallatat

Si të përgatisni perimet pa iu humbur vlerat ushqyese

Nëse dëshironi që perimet gjatë zierjes mos të humbasin vlerat ushqyese apo ngjyrën ndiqni këshillat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.