Ballina / Galeria / Flintstones House, bukuria që i kushtoi blerësit 2.8 milionë dollarë
Flintstones House

Flintstones House, bukuria që i kushtoi blerësit 2.8 milionë dollarë

Ajo është një shtëpi unike, shumë e çuditshme, e vendosur në qytetin e pasur të Hillsborough, California dhe quhet ‘Flintstones House’.

Më në fund, në maj të këtij viti shtëpia gjeti një blerës dhe sipas raportimeve, pronari i ri ka paguar plot 2.8 milionë dollarë.

I njohur nga banorët e zonës ‘Bay Area’ si “Shtëpia e Flintstones”, për atributet e saj, shtëpia fillimisht ishte e listuar për 4.2 milionë dollarë në vitin 2015.

Shumë fqinjë e quajnë shtëpinë një rrëmujë, veçanërisht pasi u pikturua portokalli dhe vjollcë, por të tjerët në këtë periferi të pasur të San Franciskos, e konsiderojnë atë një pikë referimi që është e dashur për çudinë e saj.

Hidhni një sy rreth shtëpisë më të çuditshme në botë, që ka ndarë opinionin e një komuniteti.


 

@Fluidi

Provo po ashtu

geo magazine shqiperia

“Geo magazine” (1988): Shqipëria, vendi më i çuditshëm i Evropës

Në periudhën time universitare në Francë, një koleg student, nga që e dinte se jam …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.