Weyme, amazone

Fitoi 4.4 milion të dollar në lotari

Punëtori i Amazon fiton lotarinë dhe e lë punën, por kompania mendonte se ai po bënte shaka

Dean Weymesit i priu fati, por ai e pati të vështirë të bindë punëdhënësin e tij Amazon se nuk po gënjente.

Weymes ishte punëtorë i ekipit të transportit në Britani të Madhe, por shpejt pasi shkoi në punë më 30 korrik, ai kontrolloi numrat e tij të lotarisë dhe pa se kishte fituar Lotarinë Kombëtare “Set For Life”. Ai vendosi të shkojë në shtëpi i sëmurë atë ditë dhe të nesërmen e la punën e tij.

Në plotësimin e dokumenteve, atij iu kërkua të plotësojë një formular që të shpjegojë pse po largohej nga puna.

“Unë shkrova, fitova lotarinë dhe ata menduan se po bëja një arsyetim me shaka”, tha Weymes për Daily Mail.

Weymes do të marrë 10 deri ne 12 mijë sterlina për çdo muaj për 30 vitet e ardhshme.

Ai thotë se planifikon të ndjekë ëndrrën e tij për t’u bërë skenarist tani që është pavarësuar financiarisht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!