Filmohet krijesa misterioze në ujërat e Vietnamit

Një grup zhytësish kanë parë një krijesë të çuditshme në ujërat e Phu Quy në Vietnam.

Krijesa po notonte në sipërfaqe të ujit dhe kishte formë shumë të çuditshme, përcjell Shqiptarja.

Mediat e huaja shkruajnë se grupi po lëvizte me varkë dhe e kanë filmuar krijesën, që akoma nuk është zbuluar se çfarë është.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!