Ballina / Uncategorized / Fillon mbledhja e Qeverisë, ja rendi i ditës

Fillon mbledhja e Qeverisë, ja rendi i ditës

Ka filluar mbledhja e Qeverisë së Kosovës.

Në këtë mbledhje janë kryeministri në detyrë Isa Mustafa, dhe ministrat Mimoza Ahmetaj, Hikmete Bajrami, Skender Hyseni, Arsim Bajrami, Hajredin Kuçi,  Enver Hoxha dhe Edita Tahiri.

Ky është rendi i ditës:

Provo po ashtu

btcboss

Të tregtosh si Boss kërkon kohë dhe hulumtime

Gjatë viteve ka pasur shumë mësime për bazat shumë të tregtisë, treguesit e tregut dhe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.