festivali ballkanik i folklorit, fushe kosova, shqiperia, kroacia, mali zi, maqedonia e veriut

Festivali Ballkanik i Folklorit

Fushë Kosova me edicionin e  tretë me ansanble ballkanike

Festivali edhe kësaj here organizohet në ambientet e shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë.

Do të marrin pjesë ansamble dhe grupe nga Shqipëria, Kroacia, Bullgaria, Turqia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Kosova.

Para fillimit të festivalit, nga ora 18:00, përgjatë rrugës “Dardania” do të mbahet defileu i pjesëmarrësve të Festivalit.

Ky defile niset nga shkolla fillore e mesme dhe e ulët “Selman Riza” përgjatë rrugës “Dardania” deri te shkolla “Mihal Grameno” para fillimit të festivalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.