koreane, kremi

Femrat koreane na këshillojnë…

Në moshën 50 vjeçare, ato duken si 30 vjeçare dhe lëkura e tyre rrezaton shëndetin dhe rininë.

Njejtë edhe burrat e tyre i kushtojnë vëmendje të veçantë pamjes së jashtme.

Lexoni më poshtë se cilat janë sekretet e bukurisë të grave dhe burrave koreanë:

1. Vendosni kremin në fytyrë 10 minuta pas dushit
2. Masazh me peshqir të nxehtë
3. Për 30 sekonda vendosni fytyrën një një kovë me ujë
4. Përdorni kremin e rrojës kundër akneve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.