Ballina / HOROSKOPI / Femra në këtë shenjë është magjistare e vërtetë në joshje

Femra në këtë shenjë është magjistare e vërtetë në joshje

Ajo kënaqet pafundësisht në joshje e pushtime.

Është tepër e shkathtë në këtë lojë.

Në seks është shumë pretenduese dhe kërkon trajtim të veçantë.

Elegnacën e ka të rëndësishme edhe në shtrat. Prandaj e do stilin e rafinuar dhe poza imagjinative.

Ka prirje për fantazi seksuale, dhe për këto do ta shtyjë t’i bëjë partneri, dhe atë me vërshimë butësie e puthje të pasionuara.

Kjo është gruaja PESHORE (22 qershor – 23 korrik).

Provo po ashtu

horoskopi

Horoskopi për 9 Tetor 2019

DASHI 21/3 – 20/4 Ditë e animuar do të jetë për ata që janë në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.