Ballina / PSIKOLOGJI / Fëmijët kokëfortë do të kenë rroga më të larta

Fëmijët kokëfortë do të kenë rroga më të larta

Nëse fëmija juaj është lazdrak kokëfortë, atëherë kjo mund të jetë gjë e mirë – e këtë pohim e mbështetë edhe shkenca.

Një studim i vitit 2016 ka zbuluar se fëmijët kokëfortë janë më të prirë të bëhen më të suksesshëm si të rritur.

Studimi, i publikuar në revistën “Developmental Psychology”, ka përfshirë mbi 700 persona të moshës nga 9 deri 40 vjet.

Pas eksperimenteve të ndryshme, studimi ka zbuluar se fëmijët të cilët i kanë shkelur rregullat dhe i kanë injoruar urdhrat e prindërve, kanë rezultuar të kenë paga më të larta si të rritur.

@Fluidi

Provo po ashtu

depresioni

Ja çka ua shkakton mërzinë e depresionin

Mungesë energjie dhe lodhje janë disa prej sinjaleve të trupit kur e teproni me konsumimin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.