Ballina / Galeria / Fëmijët e 5 njerëzve famëkeq

Fëmijët e 5 njerëzve famëkeq

Jo rrallëherë për veprat e prindërve e paguajnë fëmijët e tyre. Sado i keq të ketë qenë një prind, dhe sado keq t’u ketë bërë të tjerëve, më së shumti nga krimet e tij ndikohen familja.

Kjo, pasi duhet të jetojnë tërë jetën nën hijen e të bëmave të këqija që nuk i kanë bërë vetë, por që në një mënyrë janë pjesë e tyre.

Më poshtë Gazeta Metro ju njeh me këta fëmijë të 5 njerëzve më të këqij që njeh historia:

Check Also

nasa, jupiteri

NASA: Këto janë pamjet e reja të Jupiterit

Agjencia Amerikane e Aviacionit dhe Hapësirës (NASA) ka publikuar foto të reja të Jupiterit, që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *