Ballina / KRYESORE / Federata e Volejbollit pranohet në Federatën Ndërkombëtare

Federata e Volejbollit pranohet në Federatën Ndërkombëtare

Prishtinë – FVK, Federata e Volejbollit e Kosovës është pranuar në Federatën Ndërkombëtare.

FVK sapo ka marrë lajmin nga FIVB dhe CEV, që bordet e këtyre organizatave kanë vendosur të pranojnë FVK-në si anëtare me të drejta të kufizuara deri në pranimin e plotë në kongresin e radhës, transmeton kp.

Ky lajm është i mirëseardhur për volejbollistët, punëtorët e këtij sporti, trajnerëve dhe donatorëve që e mbajtën gjallë nëpër dekada këtë sport.

Provo po ashtu

serbia-kosova_

‘Trumpi i kërkon Serbisë ta njohë Kosovën’

Grenell tekstualisht ka vënë kusht – Serbia duhet ta njohë Kosovën strong shkruan gazeta beogradase. …