Ballina / KURIOZITETE / FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze
FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

FBI mbyll observatorin në rrethana misterioze

Objekti fokusohet në kërkimet diellore dhe teleskopi i tij është një nga observatorët më të mirë në botë me bazë në tokë.

Por më 6 shtator, observatori Sunspot u evakua për shkak të një “çështje sigurie” dhe është mbyllur si edhe nën hetimin e FBI-së.

Zyrtarët e qeverisë nuk kanë dhënë një shpjegim mbi vendimin për të mbyllur observatorin, megjithatë kjo ka shkaktuar spekulime të mëdha.

Një teori që qarkullon është se alienët ose UFO-t mund të jenë arsyeja për shqetësimin.

Observatori është rreth 140 km në jug-perëndim të Roswell, ku një objekt misterioz u përplas në vitin 1947. Por FBI shprehet se nuk ka asgjë për tu shqetësuar dhe se aktiviteti jashtëtokësor nuk është problem.

Shtimi i misterit është se banorët e zonës u detyruan të evakuoheshin pa ndonjë shpjegim.

@Fluidi

Provo po ashtu

djathi i kroacise

Djathi prodhohej në Dalmacinë e sotme 7200 vjet më parë

Një nga shenjat më të hershme që njerëzit në neolitët e dinin të prodhonin djathë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.