Fati i tij: I shpëton rrufesë për një fije peri (VIDEO)

Një burrë nga Karolina e Jugut ka pasur fat të shpëtojë i gjallë pasi rrufeja goditi një vend në trotuarin ku po shëtiste.

Pamjet dramatike janë bërë pranë Akademisë së Teknologjisë dhe janë publikuar nga The Washington Post.

Videoja tregon Romulus McNeillin duke ecur në trotuar gjatë një shiu, me një çadër në dorë.

Ndërsa po ecte përgjatë trotuarit, McNeillin papritmas e ndërpret një shkrepje e madhe rrufeje e dukshme, vetëm disa metra nga vendi ku po shëtiste.

Për shkak të rrufesë, McNeill u hodh, hodhi ombrellën e tij dhe ndaloi për një moment. Pastaj u pa duke marrë ombrellën e tij dhe shpejt duke ikur në kërkim të strehimit.

Sipas Washington Post-it, i cili analizoi incidentin, McNeill shmangi një goditje për një fije floku, por me siguri ndjeu një tronditje të shkurtër dhe hodhi një ombrellë shkaku i “rrymës së indukuar të shkaktuar nga afërsia e kanaleve të shumta elektrike”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.