Fashion/Beauty

Si ti zbardhim dhëmbët

dhembet

Një buzëqeshje e bardhë mund të tregojë çdo person tërheqës, të shëndetshëm dhe të ri. Ka shumë prej nesh që nuk guxojnë të qeshin në publik për të fshehur gjendjen e mjeruar të dhëmbëve të tyre. Por ekzistojnë produkte natyrale për zbardhjen e tyre. Ndiqni fotogalerinë se si mund t’i …

Lexo më shumë

Ngjyrat e verës 2018!

ngjyrat e verës

Çdo verë ka trendin e saj por 2018-ta vjen krejt ndryshe, sport dhe relaks e mbi të gjitha e pushtuar nga ngjyrat. Kryesisht femrat, por edhe meshkujt, këtë verë mund të shijojnë ngjyrat e ndezura, lulet, printimet e rikthyera në trend, puplat e lehta apo dantellën e teminat. 2018 vjen …

Lexo më shumë