Fashion/Beauty

E bukur për 90 sekonda!

Shpenzimet në makijazh, dieta dhe ushtrime, parfume, kujdes të lëkurës, produkte për flokë, kirurgji estetike i kushtojnë botës 160 miliardë dollarë çdo vit. Jug Koreanët i nënshtrohen më shumë kirurgjisë estetike se çdo popull tjetër në botë. Një në 77 njerëz hyn në brisqe gjatë vitit 2011. Mirëpo, për tu …

Lexo më shumë