Fashion/Beauty

Çerpikët për sivjet

Ekspertët e grimit edhe më tej preferojnë çerpikë të gjatë, si ata që u panë sivjet tek shumë modele e aktore në Golden Globe. Ja çfarë këshillohet që ata të duken të gjatë e voluminoz. Filloni nga larja e syve.  Krihni çerpikët derisa ata të janë të lagur.  Lyeni majat …

Lexo më shumë

Këshilla për thonjë

“Sikur të gjitha pjesët e turpit edhe për thonjë të bukur nevoiten ushqime me përmbajtje sa më të shëndetshme”, thotë dietologja dhe zëdhënsja e Asocacionit Amerikan Dietik, Marisa Moore. Këshilla 1: Konsumoni ushqime kalorike dhe të shëndetëshme si: mish peshku, drithëra, ujë, dhe ushqimet kryesisht me përmbajtje të vitaminës B. …

Lexo më shumë

4 këshilla ditore !

Ja disa këshilla nga ‘Johns Hopkins Medicine’ që asnjëherë nuk bënë të anashkalohen ! 1. Së paku 10 minuta në ditë në diell, mjaftojnë për të marrur sasinë e mjaftueshme të vitaminës D. 2. Bëni dushet më të gjata në mënyrë që t’i ikni lëkurës së thatë. 3. Ikni vënies …

Lexo më shumë

Ushqimet kundër rrudhave…

  Është e pamundur të luftosh me kohën….mirëpo mund të përzgjedhësh gjërat që të ndihmojnë të ‘shtysh’ edhe për disa vite rininë. Ju sjellim disa këshilla rreth përzgjedhje së ushqimeve që ndikojnë në mos rrudhosje të lëkurës: Zgjedh frutat dhe perimet me ngjyrë më të mbylltë, kjo tregon se ato …

Lexo më shumë