Ballina / Fashion/Beauty (page 43)

Fashion/Beauty

Të detoksikohemi

Jetojmë në një mjedis përplotë toksine prandaj vshtë shumë e rëndësishme që të gjejmë mënyrën më të mirë që ti largojmë herë pas here nga organizmi jonë. Ajo që preferohet më së shumti e që duhet ta praktikojmë së paku një herë në javë, është banjoja detoksikuese. Ja çfarë duhet …

Lexo më shumë

Çerpikët për sivjet

Ekspertët e grimit edhe më tej preferojnë çerpikë të gjatë, si ata që u panë sivjet tek shumë modele e aktore në Golden Globe. Ja çfarë këshillohet që ata të duken të gjatë e voluminoz. Filloni nga larja e syve.  Krihni çerpikët derisa ata të janë të lagur.  Lyeni majat …

Lexo më shumë

Këshilla për thonjë

“Sikur të gjitha pjesët e turpit edhe për thonjë të bukur nevoiten ushqime me përmbajtje sa më të shëndetshme”, thotë dietologja dhe zëdhënsja e Asocacionit Amerikan Dietik, Marisa Moore. Këshilla 1: Konsumoni ushqime kalorike dhe të shëndetëshme si: mish peshku, drithëra, ujë, dhe ushqimet kryesisht me përmbajtje të vitaminës B. …

Lexo më shumë

4 këshilla ditore !

Ja disa këshilla nga ‘Johns Hopkins Medicine’ që asnjëherë nuk bënë të anashkalohen ! 1. Së paku 10 minuta në ditë në diell, mjaftojnë për të marrur sasinë e mjaftueshme të vitaminës D. 2. Bëni dushet më të gjata në mënyrë që t’i ikni lëkurës së thatë. 3. Ikni vënies …

Lexo më shumë