Fashion/Beauty

Domatja kundër plakjes

Domatja është ushqimi që shpesh e  keni në kuzhinë dhe mund ta gjeni shumë lehtë edhe nëpër dyqane. Disave u pëlqen domatja e zier e disave u pëlqen ta hanë ashtu si është, por përveç kësaj domatja ka një veti të jashtëzakonshme që lufton radikalet e lira, të cilat nxisin …

Lexo më shumë

Si të zbuten dhimbjet menstruale

Dhimbjet menstruale, variojnë nga dhimbje të lehta, deri tek pamundësia për të lëvizur dhe shumë femra gjejnë shërim vetëm tek qetësuesit. Përllogaritet që 90 përqind e femrave të reja do të kalojnë dysmenorrhea në një pikë të caktuar dhe për një pjesë të vogël të popullsisë, kjo dhimbje mund të jetë …

Lexo më shumë