Fashion/Beauty

Domatja kundër plakjes

Domatja është ushqimi që shpesh e  keni në kuzhinë dhe mund ta gjeni shumë lehtë edhe nëpër dyqane. Disave u pëlqen domatja e zier e disave u pëlqen ta hanë ashtu si është, por përveç kësaj domatja ka një veti të jashtëzakonshme që lufton radikalet e lira, të cilat nxisin …

Lexo më shumë