Ballina / Fashion/Beauty (page 34)

Fashion/Beauty

Flokët “in” në 2016-n

Viti 2015 ishte një vit ku janë përdorur stile nga më të ndryshmet të flokëve, duke përfshirë ngjyrat, kombinimet e tyre, por edhe modelet e flokëve të gjatë dhe të shkurtër. Por 2016-a pritet të sjell modele mahnitëse, që sipas stilistëve do të jenë shumë “in” dhe shpërthyese njëkohësisht. Këto …

Lexo më shumë