Ballina / Fashion/Beauty (page 32)

Fashion/Beauty

Një test i thjeshtë 10 sekondësh e zbulon nëse ju duhet ngjyrosja e flokëve

shamponi floket

Shumë elemente ndikojnë në rezultatin përfundimtar të ngjyrosjes së flokëve, njëri është kyç- flokët duhet të jenë të shëndetshme që të mund të duken mirë pas trajtimit. Nëse flokët I ngjyrosni në kushte shtëpiake, ekspertët ju këshillojnë që para këtij veprimi të kontrolloni gjendjen e tyre nëpërmjet këtij testi: 1. …

Lexo më shumë

Mrrekullitë e vajit SAFFLOWER

Shkruan: Fiqrete Haliti/InfoGlobi Disa nga përfitimet shëndetësore të vajit SAFFLOWER përfshijnë aftësinë e tij për të ulur nivelet e kolesterolit ne gjak, menaxhimin e sheqerit në gjak, ndihmon në humbje te peshës, përmirëson shëndetin e flokëve, rrit shëndetin e lëkurës, redukton simptomat paramenstruale, kontrollon kontraktimet e muskujve, si dhe ka …

Lexo më shumë

15 truqe dimërore

bora

Dimri mund të jetë i ashpër me ne dhe do të vijë nevoja të përdorim disa truqe për t`a mbijetuar atë. 1. Qese najlloni në çizme për të shmangur këmbët e lagura. 2. Cilindra stiropori për të mbajtur çizmet drejtë që të mos thehen. 3. Për buzë të buta gjatë …

Lexo më shumë