Fashion/Beauty

Luftoni plakjen në 3 hapa !

Ekzistojnë shumë këshilla që mund të ju ndihmojnë të qëndroni të bukura dhe të shëndetshme. Megjithatë, njerëzit kanë ende shumë probleme për të qëndruar të shëndetshëm, thjeshtë sepse ka aq shumë informacione saqë e bën të vështirë përzgjedhjen e disa prej tyre që janë më të rëndësishme. Janë disa këshilla, …

Lexo më shumë

Sa kushton bukuria?

Bukuria nuk është e dhimbshme, por edhe e shtrenjtë. Nuk e besoi që ekziston ndonjë zonjë që mund ta paramendoi vetën pa grim, pa kremra dhe pa  gjëra për kujdesin trupor, dhe të gjitha këto do të thonë “Para dhe kohë”.  28 % e femrave kanë pranuar se nuk mund …

Lexo më shumë