fbpx

Fashion/Beauty

Era Istrefi pëson aksident

Era Istrefi, e cila ka vendosur që të kalojë disa pushime dimërore në Brezovicë, duket se ka pësuar një incident për shkak të borës dhe ngricave. Përmes një postimi të bërë në rrjetin social “Instagram”, Era shihet të ketë përfunduar në spital për shkak të këtij incidenti. “Bëni kujdes nga …

Lexo më shumë

Moda e 2017

Një vit i ri sjell tendencat e reja, ndaj është në zgjedhjen e gjithsecilit nëse do të jetë in apo out për 2017. Sugjerimet janë bërë me dije me nga revistat dhe editorët më të në zë të modës. Për të patur një pamje sa më in së pari, revista …

Lexo më shumë