Fashion/Beauty

Sfilata e veshjeve (jo)intime

“La Perla” ka prezantuar koleksionin e ri “Vjeshtë-Dimër 2017” në Javën e Modës në Nju Jork, frymëzuar nga piktorë të rilindjes, impresionizmi, pop arti dhe rebelët e periudhës postmoderniste. Marka italiane e modës, e njohur kryesisht për veshjet intime me mëndafsh dhe tyl, prezantoi koleksionin e shumëpritur, që vesh konsumatoren …

Lexo më shumë