Fashion/Beauty

Si do të ngadalësohet plakja

Flokët e zbardhuara, rrudhat dhe sëmundjet fizike, që përndryshe ndodhin në pleqëri, mund të jenë të kthyeshme, sipas mendimit të shkencëtarëve. Një ekip shkencëtarësh ka zbuluar një terapi të re për gjenet që ka një efekt të jashtëzakonshëm në rinimin e minjve. Pas gjashtë javësh të trajtimit, minjtë dukeshin më …

Lexo më shumë