fbpx

Fashion/Beauty

Si thundra e dhisë

Y/Project, open toe, fashionista, moda, tendenca

Ky trend i ri ka marrë vëmendje të madhe për dizajnin e veçantë e cilësuar e pazakontë Ato quhen “open toe” dhe këpuca është krijuar në atë mënyrë që vëmendjen e merr gishti i madh, i cili është herë i zbuluar e herë i mbuluar. Çmimi i tyre arrin në …

Lexo më shumë