fbpx

Fashion/Beauty

Lulet janë sërish in

lulet_infoglobi

Nëse të pëlqen të kesh një paraqitje prej ëndërrimtareje atëherë guxo të provosh veshjet me lule. Edhe këtë stinë kanë çelur lule të mëdha dhe me ngjyra. Në veshje, sigurisht. Lulet krijojnë një kontrast të fortë mbi një sfond të errët. Lulet të tregojnë gjithmonë vajzërore dhe kjo është një …

Lexo më shumë