Ballina / KOSOVA / Familjes nga Gjilani i merren fëmijët
familja gjilan

Familjes nga Gjilani i merren fëmijët

Familjes Korça nga Gjilani, ia janë marr tre fëmijë nga Qendra për Punë sociale e janë dërguar në strehimore në Prishtinë.

Shkak për këtë veprim ishte mungesa e kushteve që prindërit të kujdesen për këta fëmijë.

VIDEO

Prindërit dhe dy fëmijët e rritur do të vendosen në shtëpinë e ndërtuar nga donatori.

Provo po ashtu

Kina

Foli Kina: Finalja Kosovë-Serbi të jetë e pranueshme për dy palët

Teksa ka folur për zgjidhjen e problemit ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit, ambasadorja kineze ka thënë se një gjë e tillë duhet të ndodhur brenda kornizës së Rezolutës 1244.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.