fbpx
telekom

Falimenton operatori i telefonisë mobile “PLUS Communication”

Qindra e mijëra euro aksione, si dhe miliona të tjera investime mund t’i humbë Telekomi i Kosovës, pas falimentimit të operatorit telefonik “PLUS Communication” në Shqipëri, shkruan sot Koha Ditore.

Kjo pasi Telekomi i Kosovës ishte pjesë e grupit të aksionarëve me rastin e funksionalizimit të operatorit të katërt të telefonisë mobile në vitin 2010.

Në fillet e saj, Post-Telekomi i Kosovës (PTK), si njëri nga aksionarët kryesor pati investuar 2.4 milionë euro në këtë telefoni mobile, duke mbajtur kështu rreth 3 për qind të të gjitha aksioneve të kompanisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.