Ballina / KOSOVA / Fajon: BE në ngërç për zgjerime të radhës
tanja fajon, eu

Fajon: BE në ngërç për zgjerime të radhës

Deputetja sllovene e grupimit Social-Demokrat, me anë të një postimi në rrjetin social Twitter ka kërkuar që Këshilli Evropian i Bashkimit Evropian të mbajë premtimin e tij dhe të mos e shtyjë për më vonë procesin e hapjes së negociatave me Bashkimin Evropian.

Fajon thekson faktin se ka një ngërç për sa i përket kësaj qasjeje nga ana e shteteve anëtare të Bashkimit Evropian.

Tanja Fajon shkruan se: Nuk ka arsye për një shtyrje të mëtejshme për hapjen e negociatave me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë. Këshilli Evropian duhet të mbajë premtimet e tij. Drafti i fundit vërteton se ka një ngërç për këtë çështje nga ana e shteteve anëtare.

Provo po ashtu

Një delegacion i lartë i Policisë së Republikës së Çekisë po qëndron në Kosovë

Një delegacion i lartë i Policisë së Republikës së Çekisë po qëndrojnë për vizitë zyrtare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.