Ballina / BOTA / Facebook punëson një politikan britanik të profilit të lartë !
Facebook, Nick Clegg, Britani

Facebook punëson një politikan britanik të profilit të lartë !

Rrjeti social më i përdorur në të gjithë botën ka marrë në stafin e tij, ish-zv.kryeministrin e Mbretërisë së Bashkuar, Nick Clegg.

Facebook ka punësuar edhe një politikan. Rrjeti social më i përdorur në të gjithë botën ka marrë në stafin e tij, ish-zv.kryeministrin e Mbretërisë së Bashkuar, Nick Clegg.

Mediet e huaja raportojnë se Clegg do të jetë udhëheqës i politikave dhe Komunikimeve Globale në Facebook.

Ai pritet të nisë gjatë ditëve të ardhshme, ndërkohë që për këtë pozicion më herët ka garuar edhe ish-sekretari i Shtetit, David Milliband.

Më herët këtë post e ka mbajtur, Elliot Schrage. Kjo është hera e parë që Facebook, punëson një politikan të një rangu kaq të lartë në strukturën e kompanisë.

@Fluidi

Provo po ashtu

Kryeministri i Belgjikës, Charles Michel

Jep dorëheqje kryeministri i Belgjikës

Kryeministri i Belgjikës, Charles Michel, ka dhënë dorëheqjen nga detyra pas paraqitjes së një mocioni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.