europoli dhe krimi kibernetik

Europol zbulon laboratore falsifikimi të pasaportave, ka edhe të dyshuar shqiptarë

Në Greqi një nga rrjetet më të mëdha të trafikut të emigrantëve, pjesë e te cileve ishin edhe 6 shtetas shqiptare është dekonspiruar nga EUROPOL.

Lajmin e japin sot mediat greke, sipas të cilave rrjeti i trafikantëve i pajiste emigrantët me pasaporta të falsifikuara.

Operacioni është bërë në bashkëpunim me Europolin dhe gjatë tij u zbuluan katër laboratorë të falsifikimit të pasaportave.

Sipas hetimeve dosja penale përfshin të paktën 20 persona, mes tyre dhe gjashtë shtetas shqiptarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.