fbpx
erica roboti që do ti japë lajmet

Erica roboti që do t’i japë lajmet – VIDEO

Një robot që ngjan jashtëzakonisht shumë me njeriun do të bëhet shumë shpejt folës lajmesh në një televizion japonez.

Erica, që ka një nga sistemet folës artificialë më të avancuara në botë, do të nisë punën në muajin prill të këtij viti.

Sipas krijuesit të saj, Hiroshi Ishiguro, roboti është i dashur dhe shumë shpejt mund të ketë një “ndërgjegje të pavarur”.

Ishiguro thotë se është përpjekur për të nxjerrë në transmetim robotin që në vitin 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.